مزایای داشتن وب سایت - فواید داشتن وب سایت - داشتن سایت چه سودی دارد- ضرورت داشتن سایت

مزایای داشتن وب سایت - فواید داشتن وب سایت - داشتن سایت چه سودی دارد- ضرورت داشتن سایت


مزایای داشتن وب سایت: امروزه داشتن یک وب سایت برای شرکت یا کسب کار خودتان به اندازه داشتن دفتر فروش یا فروشگاه  و شماره تلفن مهم است. به گونه ای که تحقیقات نشان داده که 60% از مشتریان انتظار دارند. که شرکت ها وکارخانجات در باره خدمات خود و محصولاتشان در فضای مجازی فعالیت داشته باشند. در پایین 9 دلیل ضرورت داشتن وب سایت برای شما مینویسم که با خواندن آن ها تعجب میکنید چرا زود تر برای کسب کارتان درخواست طراحی سایت نکردید.

1-فعالیت نامحدود و بدون تعطیلی 24/7

اگر وب سایت داشته باشید دیگر زمان و مکان روی کسب کارتان تاثیری ندارد یعنی  مشتریانتان همیشه قادر هستند با شما در ارتباط باشند و محصولاتتان  را ببینند و حتی خریدی را انجام دهند آن هم در بعد ساعت کاری و همچنین وب سایت شما مشتری های جددی را جذب میکند (در صورتی که به خوبی سایت سئو شود) و باعث صرفه جویی در وقت مشتریتان هم می شود زیرا آن ها می توانند در خانه خود و از طریق اینترنت به وب سایت شما دسترسی داشته باشند و اموراتشان را انجام دهند آن هم بدون اینکه فشاری برای بیرون رفتن بر دوش آن ها باشد . کلام آخر اینکه امروزه بیشتر شرکت ها برای خود وب سایت دارند و در صورتی که شما نداشته باشید به معنی است که مشتریان اینترنتی خود را از دست داده ابد و این خود نوعی ضرر است . این تنها یکی از مزایای طراحی وب سایت است.

2- ارتباط عمیق با مشتری و برعکس آن

یک سایت ساده و ارزان هم  راهی سریع و آسان برای برقراری ارتباط بین خریداران و فروشندگان فراهم می کند (ظاهر سایت شروعی برای تبدیل بازدید کننده به مشتری است ) شما در سایتتان می تواند بخش های متفاوتی داشته باشید مثلا ساعات کاری خود را بنویسید ، اطلاعات تماس ، نمایش موقیعت مکانی  دفتر یا فروشگاهتان  ، نمایش عکس هایی از محصولات خود و از فرم های تماس با ما یا چت های آنلاین  برای تسهیل پرس و جو  های مشتریان یا بازخورد از افراد موجود استفاده کنید. و کلام آخر شما با تولید محتوای با کیفیت  از قبیل عکس و متن و حتی فیلم و درج آن ها در سایت و شبکه های اجتماعی خود می توانید مشتریان  و دیگران را بیشتر با برند خود آشنا کنید و محصولات خود را با روشی مؤثر و مقرون به صرفه بفروشید. یکی از بهترین مزایای طراحی وب سایت فروش آسان خدمات خود میباشد.

 

3-افزایش اعتبار کسب کارتان

در دنیای مدرن امروزی که اینترنت بخشی از زندگی ماست ، انتظار می رود هر شرکت معتبری بتواند نوعی حضور آنلاین داشته باشد. ( سایت ، شبکه های اجتماعی و …) مشتریان واقعی نسبت به مشاغلی که شماره تلفن یا آدرس فیزیکی نداشته باشند ، بی اعتماد هستند (مخصوصا وقتی نرخ جرائم اینترنتی را بدانیم) و می توان به دلیل نداشتن یک وب سایت و فعالیت در شبکه های اجتماعی همین حرف را زد. زیرا اینها راه های ارتباطی هستند که مشتریان می توانند با شما ارتباط برقرار کنند و سئوالات قبل از خرید را بپرسند و یا در صورتی که نیاز به پشتیبانی داشته باشند از طریق سایت و بدون نیاز به مراجعه حضوری آن را رفع کنند. کلام آخر داشتن یک وب سایت زیبا و کاربردی باعث میشود مشتریان به آسانی و بدون دغدغه امورات خود را انجام دهند و همین باعث می شود برند شما برایشان محبوب و قابل اعتماد باشد و همچنین در تمامی زمینه های کاری شما همان تجربه مثبت را داشته باشند.

 

4-کاهش هزینه های کسب کارتان

اصولا سایت برای نمایش از نمایش اطلاعات به کار برده می شود اما امروزه با افزایش مخاطبان اینترنت و فروشگاه های اینترنتی بیشتر کسب کار ها ترجیح می دهند که در سایت خود علاوه بر اخبار سایت بخشی برای فروشگاه خود راه اندازی کند تا کالا و خدمات خود را بدون واسطه ارائه کنند. حالا اگر بخواهیم در دنیای واقعی یک فروشگاه باز کنیم ابتدا باید یک مغازه با اجاره چند میلیونی پیدا کنیم البته بجز پیش پرداخت کمر شکن و بعد از آن هزینه های اضافی مانند میز، دکور، تراکت  و کارت پرداخت کنیم  ومنتطر بمانیم تا مشتری بیاید اما ما روش بهتر و کم هزینه تری  برای شما سراغ دارم ” طراحی سایت فروشگاهی ” در این سایت فروشگاهی ، سئو کیورد تمامی امکانات شما برای فروش انوع اجناس و خدمات را فراهم کرده و شما با هزینه حداقل 1.5 میلیون می توانید صاحب یک فروشگاه شوید .

البته وقتی ما از کاهش هزینه ها صحبت می کنیم  باید توجه کنید که در فروشگاه های آنلاین شما محدودیت بنا ندارد مثلا یک فروشگاه “آجر و وسایل ساختمانی” را در نظر بگیرید که جهت انبار کردن مصالح باید ماهیانه اجاره زیادی برای انبار های خود پرداخت کند یا حتی جهت دست مزد کارگران و …در آخر وقتی شما کسب کارتان را آنلاین میکند هزینه های اضافی از دوش شما کم میشوند که همین به شما امکان می دهد قیمت های خود را پایین بیاورید ، و بتوانید با رقبای خود رقابت کنید و حتی پیروز میدان باشد.

5-دسترسی به کل کشور و جهان

 

از آنجایی که وب سایت شما برای همه افراد در سراسر جهان و کشورمان قابل دسترسی است ، هرگز توانایی عبور از موانع جغرافیایی به این اندازه آسان نبوده است. هر کس ، از هر کشوری  می تواند شرکت شما را پیدا کند و کالا و خدمات شما را ببیند و بخرد و استفاده کند به همین ترتیب ، اکنون یک مشتری بالقوه است ، مشتری که در گذشته نمی توانستید به آن دسترسی پیدا کنید و همچنین مشتری که باعث می شود برند شما در تمامی شهر ها شناخته شود به طریقی میتوان گفت دیگر شما در هر شهر و حتی روستایی برای کسب کارتان یک شعبه دارید حالا اگر به آمار مصرف کنندگان اینترنت نگاه کنیم (بیش از 90% مردم) متوجه می شوید که شما در بزرگ ترین بازار ممکن یک مغازه دارید و میتوانید روزانه چند صد میلیون درآمد داشته باشید.

 

6-تحلیل بازار و گسترش کسب کارتان

 

ابزارهای تحلیلی  دیجیتال به شما این امکان را می دهند تا جزئیاتی  از مشتری که وارد وب سایت می شوند را ببینید ، بفهمید آنها از چه کانالی وارد سایت شده اند (از کدام موتور جستجو گر) ، چه چیزی را دوست دارند ، از چه دستگاهی استفاده میکنند و حتی در کدام شهر و محله هستند تا تجارت خود را برای حداکثر خرید ها از طریق سایت تطبیق دهید. هر چقدر این داده های بیشتر باشند می تواند بهتر با نیاز مشتریان آشنا شوید همچنین به درک بهتر تأثیر شبکه های اجتماعی بر برند شما کمک میکنند و حتی می تواند بفهمید بهترین زمان برای تغییر کسب کار آفلاین خود را متوجه شوید تغییراتی مانند زمان افتتاح شعبه ، تبلیغات و فروش یک محصول جدید البته ابزار هایی دیگر برای رسد بازار هستند که جدا از سایت کار میکنند به صورتی که می توانید بفهمید در ماه یا روز چند نفر درخواست نظافتچی  یا خرید موبایل یا … در تهران می دهند یا حتی در غرب تهران.

7-تبلیغات هدفمند و ارزان

با توجه به این که اینترنت بزرگ ترین بازار جهانی است که دنیا تا به حال دیده شاید فکر کنید که تبلیغات در بازار بزرگ مانند دنیای واقعی مانند تبلیغات تلویزیون بسیار گران بوده اما اشتباه میکند زیر تبلیغات اینترنتی ارزان ترین نوع تبلیغات نسبت به بازخورد و ابزار های مدیریتی بوده شما می توانید در گوگل  Google AdWords  یا شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و اینستا گرام تبلیغات کنید آن هم با هزینه اندکی(البته امروزه به دلیل تفاوت قیمت دلار و  ریال هزینه ها افزایش پیدا کرده) در ایران سرویس هایی از این قبیل (یکتا نت و صبانت و ….) البته  شما با 10 هزار تومان می توانید در آپ های دیوار و شیپور( درج آگهی رایگان هستش ) و … تبلیغ کنید این قیمت نسبت به بازخود خوبشان عالی هستش حتی شما می توانید با سئو سایت خود در صفحه اول گوگل باشید و روزانه مشتری های زیادی را جذب کنید آن هم مجانی یادتان باشد در دنیای واقعی اگر بخواهید تبلیغ انجام دهید مثلا تراکت 1000 عدد حداقل 300 هزار تومان هزینه طراحی و نصب می شود اگر همان هزینه را برای تبلیغات اینترنتی خرج کنید مثلا در دیوار که در هر بار آگهی حداقل 50  بازدید دارد چیزی حدود 1500 بازدید می شود و اگر در سایت ها تبلیغ کنید این رقم تا 4 برابر می شود (یادتان باشد تبلیغات در آپ های درج آگهی هدفمند تر از تراکت می باشد).

8-برتری نسبت به رقیبان خود

اگر کسب کارتان وب سایتی ندارد پس زود تر دست به کار شوید تا بازار آنلاین را بدست بگیرید تا با سایر رقبا بهتر رقابت کنید و سهم بیشتری را از مشتریان آنلاین کسب کنید ، در صورت عدم طراحی سایت بعنی شما در بدست آوردن مشتریان جدید دلسرد هستید و همین باعث می شود شما در ذهن مشتریان در کف لیست باشید و درصورتی که رقیبتان بهتر از شما ظاهر شود جایگزین شما خواهد شد پس بسیار مهم است که هیچ فرصتی را از دست ندهید و همواره  شرایطی بهتر از رقیبتان برای مشتریانتان فراهم کنید تا شما در ضمیر ناخودگاه مشتریان برجسته تر شوید

 

9-راه اندازی بخش سئوال جواب

وب سایت راهی آسان برای مدیریت خدمات  و پرسش و پاسخ به مشتری ها هستند . شما با ارائه بخشی  برای پاسخ به سؤالات متداول مشتریان به نام بخش FAQ (سوالات متداول) می توانید هزینه خدمات مشتری را کاهش داده و در زمان و هزینه خود صرفه جویی کنید و همچنین اطلاعات بسیار مهم و رایجی را دراختیار آنها قرار می دهید. این همچنین بدان معنی است که مشتریان می توانند بلافاصله پاسخی را دریافت کنند و در وقت خود صرفه جویی می کنند ، این به تقویت روابط مثبت مشتری در طولانی مدت کمک می کند. این می تواند برای شما سودمند باشند به صورتی که مشتریان به برند شما بیشتر اعتماد میکنند و حداقل بخش پشتیبانی کم تر با سئوالات مشتریان درگیر می شوند و از طرفی متوجه می شوید که خواسته های مشتریانتان چیست و  در صورتی که محتوایی را میفروشید مثلا  پکیج “آموزش طراحی سایت ” متوجه می شوید چه بخش هایی را بیشتر باید توضیح دهید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *